Höstplaner

Skrivkrampen kramar mig kraftigt. Kanske inte så konstigt när hela mitt väsen helst vill vara ute med sekatör i hand och insupa hösten i trädgården. Det är så vansinnigt avkopplande att gå och knipsa av döda grenar och liksom ”städa” efter sommaren. (Tänkte likna det med att dra ut tänder... Vad säger ni om det?)

 

Höstplaner, såklart! Jag har ganska mycket som jag vill skriva om. Ligger lite efter med önskemålen, är för det mesta hemskt upptagen med att göra grimaser åt min dotter. Hennes leenden är hårdvaluta och inga läsarsiffror i världen lockar mer!

Riksstämman och Swedental är inte långt borta nu och jag kommer att vara på mässan hela fredagen 13/11. Det är så många jag bara haft kontakt med över Internet och det hade varit superkul att få chans att träffas.

Kl 10:00 – 11:00 pratar jag om tandsköterskeyrket i Studentloungen. Kom och bli peppad, motiverad, tveksam, informerad med mera och passa gärna på att fråga mig om vad du vill. I min värld finns det inga dumma, pinsamma eller konstiga frågor. Det värsta som kan hända är att jag inte har ett bra svar, och det kan nog hända, haha.

Därefter kommer jag hälsa på Tandsköterskeförbundet där de ska stå, och sedan såklart hänga med Dental24 i deras monter! Tider för det meddelas senare. Jag vill ju springa runt och kika på allt annat också, det blir en spännande och hektisk dag. Först var tanken att dottern skulle följa med och min mamma som bebishjälp, men när jag tänkt på det så känns det inte alls rätt mot henne. En stressig miljö och en mamma med fokus på annat, jag skulle känna mig hemskt splittrad. Då har hon det mycket bättre hemma med mormor som dränker henne i kärlek.

Jag har hört att tandsköterskorna som jobbar inom landstinget inte får gå på Riksstämman och Swedental i år, på grund av budgetrestriktioner. Stämmer detta överallt? Får ni inte ens besöka mässan som är gratis (förutom en förlorad arbetsdag)? Det är riktigt kasst om det bara är vi tandsköterskor inom det privata som kan gå. Men jag antar att tandläkarna på Folktandvården kan glida bort till Svenska Mässan, eller…?

 

Fånga höstsolen!
Bästa Hälsningar
Johanna Ene
johanna.ene@tandskoterskan.net

Senaste inläggen