Tandsköterska Kiruna

Om Arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision ”En frisk mun i alla åldrar”.

Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna. Karesuando är Sveriges nordligaste kyrkby, belägen i Kiruna kommun, ca 178 km nordost om Kiruna och ca 250 km norr om Polcirkeln. I själva Karesuando finns det ca 350 invånare och i hela Karesuando församling finns det ca 1200 invånare. Vittangi ligger 7,5 mil öster om Kiruna stad. 

För närvarande är vi 40 anställda inom Kiruna verksamhetsområde, 13 tandläkare, 7 tandhygienister och 16 tandsköterskor samt chefer.

Arbetsuppgifter

Att jobba som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt patientarbete med stor vikt på flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar teamarbete, eget patientarbete så väl som assistans och arbete både i steril och reception

Du som är är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på sidan Trainee i Folktandvården Norrbotten

Din bakgrund

Vi söker utbildad tandsköterska som är engagerad, intresserad och har en positiv attityd.  Du vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service.

Du ska precis som oss ha en vilja att arbeta målinriktat för klinikens och patienternas bästa. God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.

Anställningsfakta

Anställningen är på heltid och tillsvidare med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Du anställs i Kiruna verksamhetsområde som omfattar Kiruna, Karesuando och Vittangis Kliniker. Placeringen blir vid Folktandvården i Kiruna.

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta

Monica Lagerström, Verksamhetschef, tfn 0980-736 36

Gunilla Isaksson, Enhetschef, tfn 0980-73620

Fackliga företrädare:

Barbro Eriksson, Vision, tel. 070-3001448, barbro.eriksson@nll.se