Tandsköterska sökes till FTV Hageby i Norrköping

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tandsköterska till vår allmäntandvårdsklinik Hageby i Norrköping. Inom enheten finns också jourkliniken.

Som vår medarbetare utför du alla tandsköterskans arbetsguppgifter och ingår i team som arbetar med ett delegerat arbetssätt där du tar hand om egna patienter både inom barn- och inom vuxentandvård. I uppdraget ingår klinisk verksamhet och arbete i receptionen.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad tandsköterska och du ska ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egensakper

Vi lägger stor vikt vid din kompetens och dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta och lära känna andra människor och du är öppen för nya utmaningar och du vill utvecklas inom yrket. Goda kundkontakter bygger på att du alltid arbetare serviceinriktat och att du tar eget ansvar och egna initiativ.

Anställning och information

Det här är en tillsvidaretjänst och tillsättning sker efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Klinikchef Gunvor Didrikson, 010-104 49 50 och kliniksamordnare Carina Frost, 010- 104 49 45

Facklig företrädare för Vision är Berit Walterhed, 010-104 49 45

Sista ansökningsdag är den 21 mars 2014  Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland

Denna tjänst utannonseras endast internt inom Landstinget i Östergötland.