Tandsköterska till Folktandvården Boo

Tandsköterska till Folktandvården Boo

          

Vi söker medarbetare till Folktandvården Boo. Kliniken har 9 behandlingsrum och ligger centralt belägen i Orminge Centrum, knappt 20min med buss från Slussen. Idag arbetar 8 tandläkare, 4 tandhygienister och 10 tandsköterskor på kliniken. 

Vi erbjuder

ett omväxlande arbete där teamtandvård, sedvanlig assistans och receptionsarbete ingår. Som tandsköterska hos oss arbetar du på toppen av din kompetens och har också ett eget ansvarsområde.

Vi söker

dig som är utbildad tandsköterska och gärna med några års erfarenhet. Du har förmågan att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Du känner nyfikenhet inför nya utmaningar och har viljan att tillsammans med oss vara med och utveckla verksamheten. Du skall vara kundorienterad, flexibel och gärna ha kunskaper i T4. Folktandvårdens koncept – Frisktandvård är en självklarhet i vårt dagliga arbete och du förväntas bidra till att fler kunder väljer Frisktandvård.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse. 

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Amar Dzabic, tel 08-123 155 87 eller arbetsledare Helena Henriksson, tel 08-123 167 19. Kontaktperson för Vision är Annica Dovander, tel 08-123 152 36.

Välkommen med din ansökan senast den 16 mars 2014, intervjuer sker löpande.