Tandsköterska till Skärholmens centrum, vikariat

Tandea är en tandvårdskedja med tre mottagningar i södra Stockholm. Vi har i dagsläget ett tjugotal anställda. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting, och har områdesansvar för barn-och ungdomstandvården i våra områden. Vad gäller vuxentandvård, arbetar vi mycket med bettrehabiliteringar.

Vi söker utbildad tandsköterska till vår mottagning i Skärholmen Centrum. Anställning är ett vikariat på 1,5-2 år, med möjlighet till förlängning, och ev fast anställning. Anställnings början är 1 april.

Praktiken är fullständig digitaliserad, med digital journal, tidbok, röntgen och OPG. Vi använder tandvårdsprogrammet Carita.

Du skall vara intresserad av både barn och vuxentandvård, arbeta med kvalitet, ekonomisk resultatinriktad, driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och ha goda kunskaper i datoranvändning. Dessutom förväntar vi oss att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, steril, reception, mm

Det vi erbjuder dig är en attraktiv arbetsplats, som är toppmodern, och som är belägen i en nordens största handelsplats.