Tandsköterska till Solna C

2 Duktiga Tandsköterskor till nya Solna C kliniken

I Solna centrum, ca 10 min med T-bana från T-centralen, kommer vi under våren att bygga en helt ny klinik med 14 behandlingsrum. Den nya Solnakliniken kommer att vara klar till sommaren 2014. Vi söker därför nya medarbetare som vill arbeta tillsammans med oss, en härlig och kreativ arbetsgrupp på 24 personer som har stor erfarenhet och hög kompetens, 9 tandläkare, 12 tandsköterskor och 3 tandhygienister. Vi har ett blandat kundklientel av både barn och vuxna.

Vi erbjuder

En toppfräsch ny klinik med lokaler mitt i Solna C. Här kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter inom barn och vuxentandvård. Vi utför mycket protetik, implantat och kirurgi och arbetar med hög kvalitet och individuell vidareutveckling. Hos oss är kunden i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose våra kunders tandvårdsbehov. Hos oss kan du få daglig kompetensutveckling av duktiga arbetskamrater, en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme.

Vi söker

Två duktiga tandsköterskor med erfarenhet av både barn och vuxentandvård. Den ena tjänsten kommer innebära mycket självständigt arbete som profylaxtandsköterska och egna patienter varvat med assistans. Den andra tjänsten innebär att du får möjlighet att både assistera och arbeta i receptionen. Erfarenhet av självständigt patientarbete eller receptionsarbete är meriterande.

Du som söker bör vara utåtriktad, flexibel och ha en mycket god känsla för kvalitet och service. Du vill gärna vara med och påverka och deltar aktivt i att utveckla vår verksamhet och har ett intresse av att engagera dig i Folktandvårdens koncept Frisktandvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Katarina Wadstein, tel 08-123 166 96 eller arbetsledare Marianne Westring 

tel 08-123 157 15. Kontaktperson för Vision är Annica Dovander, tel 08-123 152 36.

Välkommen med din ansökan senast den 2014-03-23.