Tandsköterska/Receptionist

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning

Folktandvården Vara har 9 behandlingsrum, där arbetar idag 4 tandläkare, 4 tandhygienister samt 6 tandsköterskor.I Grästorp är det 4 behandlingsrum och där arbetar idag 1 tandläkare, 2 tandhygienister samt 3 tandsköterskor.

Vi arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Här är delaktighet och ansvar en viktig ingrediens i vardagen.
 
Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för arbete i reception, där du kommer att vara ansiktet utåt i
det första mötet med klinikens kunder och övriga besökare. Bemötande och service är
viktiga frågor för oss och vi vill utveckla receptionen till klinikens nav.
 
Din viktigaste egenskap är att du har ett bra bemötande, en hög servicenivå samt att du är positiv, felxibel
ordningsam, ansvarsfull och har hög ambitionsnivå.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga receptionuppgifter samt vid behov assistans. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning.

Villkor

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal