Tandsköterskor till ny klinik i Liljeholmen

Tre tandsköterskor till ny klinik i Liljeholmen

Folktandvården etablerar en helt ny klinik i Liljeholmen – ett expansivt område i Stockholms med fantastiska trafikförbindelser. Cirka 10 min med tunnelbanan från T-centralen, med tvärbanan från Gullmarsplan eller Alvik samt nära pendeln.

Kliniken i Liljeholmen öppnar i sommar. Tills dess ska den inredas, utrustas, bemannas och marknadsföras till framtida kunder. Av de åtta behandlingsrummen har allmäntandvården fyra. De andra rummen bemannas av oralkirurger från Eastmaninstitutet.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bestå av assistans, team- och sterilarbete.

 

Vi söker

Dig som är utbildad tandsköterska och som gärna har arbetat några år. Du förstår vikten av bra samarbete, både inom teamet och på kliniken. Med ditt sätt bidrar du till en positiv stämning på kliniken.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete som operationstandsköterska.

    

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Intervjuer kommer att ske löpande.          

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Dan Örblom, tel 08-123 164 48. Kontaktperson för Vision är Annica Dovander, tel 08-123 152 36.

Välkommen med din ansökan senast den 23 mars 2014!