Tandteknikerforum

Nu är det dags att fira stort för forumet har nått en magisk gräns med 1 000 medlemmar.

För ett antal år sedan skapade någon ett forum som hette ”Tandtekniker i Sverige” om jag minns rätt. Tanken var då att det borde finnas en mötesplats för tandtekniker i Sverige för att kunna samtala om allt som berör oss. Det forumet övergavs och då tog jag över det. Då var det ca 200 medlemmar med lite varierande bakgrund.

Efter tiden växte det med fler medlemmar, men aktiviteten var fortfarande låg. Jag klurade lite på det och kom fram till två saker. Många medlemmar var inte egentligen ”våra medlemmar” utan andra som tyckte att det verkade intressant eftersom det var ett öppet forum. Det andra var att ingen publicerade saker eftersom alla bara läste andras inlägg. Då bestämde jag mig för att göra det privat samt byta namn. Jag städade en del bland medlemmarna för att renodla det.

Av en händelse träffade jag Bodel som är en bloggkollega på Dental24. Hon är väldigt aktiv och det innebar en ny administratör förutom mig.

Nu har vi fått ett aktivt forum med över 1 000 medlemmar. Vi ska även tacka skolorna som rekommenderar eleverna att gå med. De är mycket viktiga för vårt lilla gäng.

P.S.
Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med den som skapade forumet från början.

/Mats Lindblom
Westdent AB
mats@westdent.se
www.westdent.se
www.facebook.com/halmstadsdental

Mats Lindblom är tandtekniker och VD på Westdent AB (f d Halmstads Dentaltekniska) med inriktning på CAD/CAM och helkeramik.

Senaste inläggen