Tandtekniker, Klaralab, Karlstad

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker tandtekniker till vårt fullservicelaboratorium Klaralab i Karlstad med tillträde i början av januari eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter handlar främst om tillverkning av hel- och delproteser, bettskenor och apnéskenor. Övriga uppgifter som hör till yrket ingår självklart.
Klaralab har idag 22 medarbetare som arbetar i centrala Karlstad, samlokaliserad med ortodontispecialisterna och en stor distriktstandvårdsklinik.

Folktandvården Värmland har drygt 540 medarbetare som arbetar på 25 distriktskliniker och sju specialistkliniker.

Karlstad är en stad med många sidor och känd bland annat som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. I Karlstad och Värmland erbjuds många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet.
Värmland välkomnar och vågar. Vi är stolta över och njuter av Vänern, skogen, Klarälven och vårt rika kulturutbud som lockar besökare från hela världen. Här finns rum för olikhet. Här finns ett skönare liv. För mer information se www.karlstad.se

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med avtagbar protetik. Du är kunnig, noggrann och har stor ansvarskänsla. Du får gärna ha kunskaper inom ortodontiområdet. Samarbete och service är honnörsord. Du deltar givetvis aktivt i allt utvecklings- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet som tekniker.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.