Tandtekniker sökes till Centrum för Oral Rehabilitering

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Centrum för Oral Rehabilitering är organiserad i en länsövergripande centrumenhet. Enheten bedriver specialisttandvård, specialistutbildning liksom andra former av utbildning, klinisk forskning och utveckling. Huvuddelen av verksamheten är kopplad till patienter med stort behandlingsbehov och som kräver behandling av specialist.

Arbetsbeskrivning: 

Arbetet innefattar alla former av plattprotetik, bettskenor, akrylatarbeten på implantatretinerade protetiska konstruktioner och reparaturer. En viktig del av arbetet är utförande av epiteser, olika typer av resektionsproteser och obturatorer.

Det kan även bli aktuellt att arbeta deltid med tandteknik inom ortodonti. Under en övergångsperiod kommer du att arbeta vid sidan om en erfaren kollega.

Utbildning och erfarenhet:

Du är utbildad tandtekniker och har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet som tandtekniker inom käk- och ansiktsprotetik är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din kompetens, samarbetsförmåga och flexibilitet . Gruppen är liten och arbetet kräver  att du är självständig, tar eget ansvar och initiativ samt att du är intresserad av att vidareutveckla dig i ditt yrke.

Anställning och information

Tjänsten är på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse.

Anställning och information

Centrumchef Simon Dahlgren, 010-103 88 81.

Centrumsamordnare Kerstin Cannerborg, 010-103 88 55.

Facklig företrädare för Vision, Ulla Samuelsson, 010-103 88 81.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 16 maj 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland