Tandtekniker till Specialist- och Sjukhustandvården

Tandtekniker till Specialist- och Sjukhustandvården, Folktandvården i Kalmar län

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet.

Specialist- och Sjukhustandvården i Kalmar län består av sju olika odontologiska specialiteter samt sjukhustandvård. Verksamheten präglas av framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Vi satsar hårt på ett delegerat arbetssätt med skiftande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi söker nu efter en tandtekniker. Vi finns placerade i Kalmar, Oskarshamn och Västervik och är flexibla med din placering beroende på önskemål.

Vi erbjuder dig som är utbildad tandtekniker, ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet, samarbetsförmåga och viljan att arbeta med hälsa i en lärande miljö.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram, först på kliniken, därefter följer information om Landstinget och Folktandvården samt intressanta föreläsningar. Redan som nyanställd får du därmed en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.