Tandtekniker, Umeå

Vid Folktandvårdens tandtekniska i Umeå arbetar 14 tandtekniker. Vi utför i huvudsak fast- och avtagbar protetik samt ortodonti. Vi har ett väl utvecklat samarbete med tandläkarutbildningen och servar även den privata marknaden. Folktandvårdens tandtekniska i Västerbotten är en gemensam basenhet med arbetsplatser i Umeå, Skellefteå, Lycksele och Vilhelmina. Totalt arbetar 35 tandtekniker och tandvårdsbiträden inom verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär i huvudsak att arbeta med tandreglering och ortodonti.

KVALIFIKATIONER
Tandteknikerexamen. Vi söker erfaren tandtekniker med dokumenterat kunnande inom tandreglering och ortodonti. Erfarenhet inom co-cr är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).