Tandvårdslärare Medlearn Halmstad

Medlearn startar i augusti 2014 en Yrkeshögskoleutbildning till tandsköterska i Halmstad och vi söker nu en tandvårdslärare på heltid för utbildningen. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. Upplägget är heltidsutbildning med träffar 3-4 dagar per vecka och med praktik parallellt under stor del av utbildningen.

Den person vi söker ska vara tandhygienist eller tandläkare med vana att undervisa samt ha stort intresse för kunskap, lärande, klinik och pedagogik samt service. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat, är lösningsfokuserad och kan ta egna beslut. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen.

I tjänsten ingår både teoretisk undervisning och kliniska övningar inom de flesta tandvårdsämnena. I uppdraget ingår även samordning av praktik och kontakt med praktikplatser. Visst pedagogiskt utvecklingsarbete ingår även i uppdraget. Du kommer även att vara utbildningsledare för tandsköterskeutbildningen i Halmstad.

Du kommer att arbeta tillsammans med Medlearns andra tandvårdslärare i Kungsbacka, Södertälje och Oskarshamn.

Låter detta intressant? Skriv då ett personligt brev och berätta vad du kan och hur du ser på arbetet som tandvårdslärare. Bifoga ditt CV. Tacksam om du skickar din ansökan med e-post.

Läs mer om vår verksamheten på www.medlearn.se

MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året.

MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.