Tre tandsköterskor sökes till Käkkliniken US

Käkkliniken ingår i Sinnescentrum vid Universitetssjukhuset i Linköping och har ett brett verksamhetsområde inom käkkirurgi, käkortopedi, oralmedicin och sjukhustandvård. Kliniken är godkänd som specialistutbildningsklinik i käkkirurgi. Vi bedriver läns-, regions- och utomregionssjukvård/tandvård. Vi har ett nära samarbete med plastikkirurgiska-, neurokirurgiska- och öronkliniken vid sjukhuset. Vi ser in i en spännande framtid med nya lokaler, nytänkande och generationsskifte.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två tandsköterskor som i första hand kommer att arbeta inom käkkirurgi med att assistera vid polikliniska operationer samt narkosoperationer på centraloperation. Vi söker även en tandsköterska till käkortopedi. För samtliga tjänster ingår sterilarbete, assistans på mottagning samt patientadministration. Vi ställer höga krav på flexibilitet då verksamheten kräver att medarbetaren behöver rotera vid de olika sektionerna.

Utbildning och erfarenhet

Du har tandsköterskeexamen, gärna inom kvalificerad yrkesutbildning eller yrkeshögskola. Meriterande är om du har operationstandsköterskeutbildning eller annan erfarenhet inom operation. Meriterande för tjänst inom käkortopedi är att du har vidareutbildning inom ortodonti och erfarenhet av barn- och ungdomspatienter.

Personliga egenskaper

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet, som att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är organiserad, noggrann, kan prioritera och ta egna initiativ. Du måste vara en lagspelare.

Anställning och information

Anställningarna är tillsvidaretjänster på heltid med tillträde 15 augusti 2014 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Agneta Marcusson, 010-103 85 48.

Facklig företrädare för Vision är Anna-Maria Lantto, 010-103 85 66.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 16 mars 2014. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Landstinget i Östergötland