Undervisningstandläkare

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Vid Vuxenkliniken, med ca 70 anställda, bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister. Undervisningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med institutionen för odontologi.

Verksamheten regleras i samarbetsavtal mellan staten och Västra Götalandsregionen avseende tandläkarutbildning och odontologisk forskning (TUA). Kliniken är modernt utrustad i ljusa och rymliga lokaler. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4.

På Folktandvården är vi måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden och fri öppen hälso- och sjukvård.

Vi söker två undervisningstandläkare, varav en tjänst är på 100% och den andra är på 50%.

Arbetsuppgifter

– Klinisk handledning av tandläkarstuderande inom vuxentandvård.
– Egen patientbehandling ingår och utvecklingsarbete.
– Innehållet och fördelning av ditt arbete regleras av din klinikchef.

Vi söker dig som ställer upp på folktandvårdens värderingar och tycker om att arbeta med människor. Du ska vara öppen, glad och vill vara med att utveckla kliniken inför nya utmaningar.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare. Minst 5 års tjänstgöring inom allmäntandvård för vuxna erfordras.

Intresse för och erfarenhet av undervisning och utvecklingsarbete samt handledarvana är meriterande. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och är engagerad.

Du kommer att arbeta självständigt i en utvecklande och spännande miljö på en stor klinik.

Med hänsyn till verksamhetens komplexitet läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal