Välkommen att söka ST-plats i bettfysiologi hos Folktandvården i Stockholm

Välkommen att söka ST-plats i bettfysiologi hos Folktandvården i Stockholm

Folktandvården Stockholm har 80 kliniker varav 17 bedriver specialisttandvård. Vi är modernt tandvårdsföretag med spetskompetens inom klinik, forskning och utbildning.

Vi utlyser utbildningsanställning för specialisering inom bettfysiologi.

Vi söker dig allmäntandläkare som har svensk tandläkarlegitimation, har goda kunskaper i svenska och har arbetat på heltid minst två år i yrket. Meriterande är yrkeserfarenhet som allmäntandläkare upp till fem år. Du ska ha visat ett målinriktat intresse för specialiteten genom klinisk tjänstgöring, kompetensutveckling och eget utvecklingsarbete. Dessutom har du god klinisk kapacitet.

Särskild hänsyn tas till personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring och utbildning som till största delen sker på Eastman Institutet och till viss del på Karolinska Institutet, Huddinge.

Anställningen omfattar minst tre år på heltid med tillträde juli 2014 eller enlig överenskommelse. Utbildningen är finansierad av Stockholms Läns landsting. Den genomförs i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter (SOSFS 1993:4) för tandläkares specialisttjänstgöring.

Varmt välkommen att söka!

                  

Är du intresserad?

Kontakta gärna Kontakta Britt Hedenberg-Magnusson, Klinikchef, tfn 070-4842369 eller Lena Elfström arbetsledare, tfn 070-0011049.          

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2014.