Vi söker tandsköterska till Resurscentrum i Folktandvården Östergötland

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tandsköterska till Resurscentrum som är en väl inarbetad enhet i Folktandvården och vi har hela länet som arbetsfält. Inom enheten samlar vi bred och djup kompetens och våra medarbetare arbetar ute på länets olika kliniker under kortare eller längre perioder. Verksamheten ska tillgodose klinikernas vikariebehov och fördela resurser vid arbetstoppar och vid andra kortsiktiga personalbehov.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, stimulerande och omväxlande arbete i ett framgångsrikt team. Du får möjlighet att arbeta på flera olika kliniker inom Östergötland och arbetet innebär att du får stor organisationskunskap och du får också möjlighet att skapa ett stort kontaktnät inom Folktandvården. På klinikerna utför du alla tandsköterskans arbetsuppgifter och ingår i team som arbetar med ett delegerat arbetssätt där du tar hand om egna patienter både inom barn- och vuxentandvård. I uppdraget ingår både klinisk verksamhet och arbete i receptionerna.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad tandsköterska och uppdraget kräver att du har klinisk erfarenhet och god administrativ förmåga. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, kollegor och andra samarbetspartners.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din kompetens och dina personliga egenskaper. Arbetsformen kräver att du har hög flexibilitet och att du mycket snabbt kan smälta in i olika miljöer och att du tycker om att knyta nya kontakter. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor och du är öppen för nya utmaningar och intresserad av att utvecklas dig i ditt yrke. Goda kundkontakter bygger på att du tar ansvar och eget initiativ och alltid arbetar serviceinriktat.

Anställning och information

Det här är en tillsvidaretjänst och tillsättning sker efter överenskommelse. I anställningsförmånerna ingår ett lönetillägg på 3 300 kr/månad och ersättning för resor.

Upplysningar lämnas av:

Klinikchef Monica Pripp, 010-103 02 87.

Facklig företrädare för Vision är Ann Johansson, 010-104 30 46.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 19 mars 2014. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland