Hygoformic Salivsugare

En ny serie av den ursprungliga Hygoformic Salivsugare i klara, lysande färger.

Februari 2017 – J.H Orsing, en av världens ledande tillverkare av salivsugar, aspiratorrör och sugtillbehör, kan nu presentera den världsberömda salivsugen Hygoformic i en ny färgskala.

Se till att få det mer färgglatt på din klinik redan idag! Vuxenmodellen finns från och med nu tillgänglig i ljusblått, limegrön, rosa och originalfärgen vit.

Hygoformic är en formbar salivsug som har använts av tandläkare över hela världen i mer än 50 år. Den produceras i giftfri, återvinningsbar polyeten och polypropen, tillsammans med ett komplett sortiment av adaptrar för att uppfylla alla krav från en modern tandvårdsklinik.
Orsing har sedan de grundades på 1950-talet, utmärkt sig på världsmarknaden för sina användarvänliga engångsprodukter av hög kvalitet, utvecklade med patientens högsta komfort i åtanke. Den ursprungliga Hygoformic har använts av tandläkare över hela världen i mer än 50 år.

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information och för att beställa Hygoformic produkterna. Du kan hitta mer produktinformationen på:
http://orsing.se/products/saliva-ejectors-and-accessories/hugoformic-foradults

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Christina Westin
Email: christina.westin@directadental.com
Mobiltelefon: +46 708 59 34 80
Ansvarig: Norden och Baltikum