Inbjudan Straumann® CARES® Integrated Digital Solutions – plug & play for labs and dentists

Inbjudan

Vi vill bjuda in dig att delta på vår unika nordiska Digital Performance turné!

Turnén är en av de mest häpnadsväckande roadshows som den svenska tandvården någonsin har sett. I nio dagar i april besöker Straumanns lastbil sju platser i Norden. Rockfesten kommer att visa både tandläkare och tandtekniker det senaste utbudet av digitala lösningar som spelar en viktig roll både i dagens såsom framtidens tandvård.

Denna episka roadshow är ett resultat av Straumanns engagemang för att säkerställa att våra kunder har allt de behöver för varje steg i arbetsflödet på deras arbetsplats.

Du som besökare kan förvänta sig att lyssna på duktiga föreläsare samt få demonstrationer om både intraoral scanning från 3Shape,  Lab scanners, In-lab fräsning och 3D-printrar. Vi bjuder på gott att äta och dricka!

Turnén har redan haft hundratals besökare under sin resa i bland annat Tyskland, Italien, Portugal och England och vi är nu väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder i Norden denna häftiga upplevelse!

Varmt välkommen!

Boka din kostnadsfria plats redan idag!

Obs! Du har möjlighet att välja mellan tre olika eventtillfällen vid varje turnéstop: morgonvisning, lunchvising eller em/kvällsvisning. Begränsat antal platser på samtliga. Talare i Stockholm; Michael Karlsten

Turnéstop i Stockholm 23 april, vid flera tillfällen hela dagen – Quality Hotel Friends Arena Hitta hit! 

Se agenda för mer info >>

Information om Straumann:

Som ledande företag inom dentalbranschen är Straumann känt för innovation och kvalitet. Genom att samarbeta med partners och erbjuda internationellt erkända varumärken till våra kunder främjar vi utvecklingen inom digital tandvård. Straumann står för en kultur som främjar kreativitet och lärande och med en global räckvidd kan vi hjälpas åt att förbättra tandvården världen över.

Straumann-koncernen har sitt huvudkontor i Basel, Schweiz, och sysselsätter cirka 4800 personer globalt varav ca 35 personer i Mölndal. Dess produkter, lösningar och tjänster finns tillgängliga i mer än 100 länder via ett brett nätverk av distributionsdotterbolag och partners med de globala varumärkena Straumann, Neodent och Medentika. ”Mer än schweizisk precision. En bättre livskvalitet.”