Vad får dig att le?

På köpcentret Emporia i Malmö har TePe öppnat en tidsbegränsad brand store under devisen ”Varje leende räknas”. Besökarna välkomnas med sina största leenden och får gratisprodukter i utbyte. I butiken finns tandvårdskunnig personal som även erbjuder tandborstar och mellanrumsprodukter till försäljning. Kampanjen avrundas på World Smile Day den 7 oktober.
– Initiativet ger oss möjlighet att på ett lekfullt sätt synliggöra drivkraften för vår verksamhet – att alla ska kunna behålla ett hälsosamt leende, hela livet, säger Hanna Sjöström, Marketing Director, TePe.
I anslutning till kampanjen finns även en webbsida där butiksbesökarnas leenden visas tillsammans med en film på temat ”Vad får dig att le?”.

tepeTePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i sex länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 300 anställda och en omsättning på 600 mkr (2015).