Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Krönikor

Hos oss kan ni få era egna krönikor publicerade och distribuerade till över 11 000 mottagare, ett personligt och trivsamt sätt att kommunicera med läsarna.

Fördelen med krönikor

Att få en krönika publicerad och distribuerad innebär ett bra skyltfönster och möjligheten att skapa en närkontakt med läsarna, det möjliggör även för längre resonemang där ni har möjlighet att uttrycka era egna tankar och åsikter i hög utsträckning. Krönikan publiceras på Dental24 förstasida, i vårt nyhetsbrev och under fliken Krönikor.

Vad får du?

 • Når ca hälften av alla i hela dentalbranschen
 • Över 20 000 st besök varje månad
 • Nyhetsbrev till c:a 10 000 mejladresser i dentalbranschen

Vi är glada att kunna erbjuda skräddarsydda marknadsföringspaket som möter era specifika behov, vänligen kontakta oss så återkommer vi med en offert till er.

Begär offert

Kontakta oss

Vi är glada att höra från dig och hjälpa till på bästa sätt. Oavsett om du har frågor, förslag eller feedback, finns vi här för att hjälpa till på bästa sätt. Det finns flera sätt att nå oss, skicka gärna ett meddelande via formuläret bredvid så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa eller maila oss för att nå oss direkt. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp på alla sätt vi kan!

/Dental24

  Vill du annonsera? Kontakta oss


  Om Dental24

  Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

  Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

  Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

  Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

  Kontakt

  Per Capita AB
  info@dental24.se
  Org. nr: 556763-9785

  Ansvarig utgivare

  Per Ahlberg

  Vill du synas på Dental24?

  Mer om att annonsera

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

  Utvecklad av mkmedia
  ×

  Nyhetsbrev

  Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev