Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Annonsera på Dental24

Vi på Dental24 har sedan 2008 hjälpt ett stort antal företag med att marknadsföra sig gentemot dentalbranschen, är ni intresserade av att ta del av våra erfarenheter? 

Nå direkt till din målgrupp

Att synas på Dental24 är ett effektivt sätt att nå ut till den svenska dentalbranschen. Ni når ut till tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker, studenter och beslutsfattare inom hela dentalbranschen. Därför vet ni att ni alltid kommunicerar med rätt målgrupp och att de besökare som kommer till er sajt från Dental24 är värdefulla besök.

Vad får du?

 • Når ca hälften av alla i hela dentalbranschen
 • Över 20 000 st besök varje månad
 • Nyhetsbrev till c:a 9 000 mejladresser i dentalbranschen

Kontakta oss

Marknadsför kurser och webinars

En av våra mest välbesökta sidor på Dental24, här marknadsför ni era kommande kurser eller webinars i vår katalog. Enkelt, effektivt och användarvänligt.

Läs mer

Annonsera via banners

Bannerannonsering är effektivt när det kommer till varumärkeskännedom men även för att uppmärksamma en kampanj, event eller kurs. Det kan även användas till att konvertera läsaren till er plattform och i förlängningen skapa leads.

Läs mer

Engagera läsarna med krönikor

Hos oss kan ni få era egna krönikor publicerade och distribuerade till över 9 000 mottagare, ett personligt och trivsamt sätt att kommunicera med läsarna.

Läs mer

Nå ut med platsannonser

Söker ni nya medarbetare? Missa inte möjligheten att komma i kontakt med en potentiell framtida kollega, snabbt och enkelt.

Läs mer

Öka spridningen av pressmeddelande

Har ni ett pressmeddelande, produkt -eller verksamhetsnyhet ni vill kommunicera? Vill ni ha kontrollen när, var och hur det publiceras? Då har ni hittat rätt.

Läs mer

Advertorials/Sponsrade artiklar

Advertorials är en kombination av reklam och redaktionellt innehåll och kan skapa engagemang hos läsarna genom att tillhandahålla intressant och relevant innehåll.

Läs mer

Besöksfrekvens och räckvidd på Dental24.se

 • Dental24 har årligen c:a 300 000 sidvisningar/år
 • Varje månad visas 23 – 28 000 sidor på Dental24
 • Besökare på Dental24 besöker i genomsnitt c:a 2 sidor per besök.
 • Varje vecka (40 ggr/år) får c:a 9 000 mottagare (nästan 50% av alla som arbetar med svensk tandvård) ett nyhetsbrev med det senaste från Dental24.

Vi är glada att kunna erbjuda skräddarsydda marknadsföringspaket som möter era specifika behov, vänligen kontakta oss så återkommer vi med en offert till er.

Begär offert

Lär er mer om content marketing

Content marketing, eller innehållsmarknadsföring som det även kallas, är en strategi för företag att skapa och distribuera värdefull och relevant innehåll för att engagera en specifik målgrupp. Genom att leverera värdefullt innehåll som attraherar målgruppens behov kan företag bygga starka relationer, öka sin synlighet och sticka ut från mängden.

Läs mer

Kontakta oss

Vi är glada att höra från dig och hjälpa till på bästa sätt. Oavsett om du har frågor, förslag eller feedback, finns vi här för att hjälpa till på bästa sätt. Det finns flera sätt att nå oss, skicka gärna ett meddelande via formuläret bredvid så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa eller maila oss för att nå oss direkt. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp på alla sätt vi kan!

/Dental24

  Vill du annonsera? Kontakta oss


  Om Dental24

  Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

  Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

  Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

  Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

  Kontakt

  Per Capita AB
  info@dental24.se
  Org. nr: 556763-9785

  Ansvarig utgivare

  Per Ahlberg

  Vill du synas på Dental24?

  Mer om att annonsera

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

  Utvecklad av mkmedia
  ×

  Nyhetsbrev

  Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev