Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Advertorials

Advertorials är en kombination av reklam och redaktionellt innehåll och kan skapa engagemang hos läsarna genom att tillhandahålla intressant och relevant innehåll.

Fördelen med advertorials

Advertorials kan vara fördelaktigt inom marknadsföring av flera skäl. Dels kan advertorials erbjuda högre grad av trovärdighet jämfört med traditionell reklam, men även skapa engagemang hos läsarna genom att tillhandahålla intressant och relevant innehåll. Dessutom kan advertorials skapa en mer sömlös övergång mellan redaktionellt innehåll och reklam, vilket kan öka chansen att konsumenterna uppmärksammar och tar till sig budskapet.

Vad får du?

 • Når ca hälften av alla i hela dentalbranschen
 • Över 20 000 st besök varje månad

Nyhetsbrev till c:a 10 000 mejladresser i dentalbranschen

Vi är glada att kunna erbjuda skräddarsydda marknadsföringspaket som möter era specifika behov, vänligen kontakta oss så återkommer vi med en offert till er.

Begär offert

 

Beställningsformat

Ange rubrik, ingress och brödtext (vanligtvis motsvarande ett A4, c:a 4500 tecken eller 530 ord) i ett word dokument (.docx). Bifoga önskade bilder separat i de mest vanliga bildformaten (.jpeg, .png, etc.) Länka gärna till andra källor i texten.

Hjälp med produktion?

Kontakta Dental24 om ni behöver hjälp med produktion av artiklar.

Vi erbjuder skräddarsydda marknadsföringspaket som möter era specifika behov, vänligen kontakta oss så återkommer vi med en offert till er.

Begär offert

Hur gör man en bra advertorial?

Att göra en bra advertorial innebär i korta drag att kombinera reklamens mål med ett intressant och engagerande innehåll, men hur gör man det?

Läs mer här

Kontakta oss

Vi är glada att höra från dig och hjälpa till på bästa sätt. Oavsett om du har frågor, förslag eller feedback, finns vi här för att hjälpa till på bästa sätt. Det finns flera sätt att nå oss, skicka gärna ett meddelande via formuläret bredvid så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa eller maila oss för att nå oss direkt. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp på alla sätt vi kan!

/Dental24

  Vill du annonsera? Kontakta oss


  Om Dental24

  Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

  Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

  Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

  Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

  Kontakt

  Per Capita AB
  info@dental24.se
  Org. nr: 556763-9785

  Ansvarig utgivare

  Per Ahlberg

  Vill du synas på Dental24?

  Mer om att annonsera

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Gör som 10 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

  Utvecklad av mkmedia
  ×

  Nyhetsbrev

  Gör som 10 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev