Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Göteborg

6 okt - 7 okt 2023

Vill du inspirera ditt team, bygga en framgångsrik företagskultur och växa din klinik?

Varför inte starta hösten med en weekend av inspiration på ett upplevelsehotell som aldrig sover!

Välkommen till en kurs i practice management, där du som deltagare får möjlighet att lyssna till mer än 40 års samlad erfarenhet inom ledarskap, hur man bygger en framgångsrik företagskultur och inte minst hur du tar din tandvårdsklinik till nya höjder!

Medan du får besöka en av dem mest spännande hotellmiljöerna i Europa, kommer talarna att dela med sig av sina respektive resor, personliga erfarenheter och insikter som kan inspirera och guida dig till framgång.

Denna kurs förser dig med praktiska verktyg och strategier som kan implementeras direkt. Från effektiva marknadsstrategier till verksamhetsstyrning, kommer du att lämna med en verktygslåda som ger dig möjlighet att nå nya mål.

Get ready to be energized!

 

Marcus Dagnelid

Marcus Dagnelid tog examen som tandläkare 2003 vid Göteborgs Universitet, och blev specialist i oral protetik 2010 vid Malmö Universitet. Han har byggt stora specialistcentra, tandtekniskt lab och moderna utbildningsplattformar, allt med en sann passion för tandvård och en unik kundresa. 

I mer än 18 år har han föreläst internationellt inom dental implantologi, estetik, digitala flöden och practice management. Han är en Key Opinion Leader för flera dentala företag och arbetar löpande med produktutveckling.

Mest av allt brinner Marcus Dagnelid för att dela med sig av sina erfarenheter om hur man blir framgångsrik i att bygga det ultimata teamet och kliniken.

Magnus Rosell

Magnus Rosell tog examen som ingenjör vid Chalmers Tekniska Högkola 2001, och sedan en Master of Engineering Management i Sydney. Magnus har dessutom studerat organisations och arbetspsykologi vid Göteborgs Universitet.

Han har arbetat i stora företag med ett fokus på att bygga framgångsrika företagskulturer, effektivisering i tillverkning genom LEAN, och agerat coach åt hundratals läkare och chefer.

Magnus Rosell har en stor passion för att skapa verktyg som mäter framgång och ger insikter till varför ett företag blir effektivt. Idag är han delägare i ett mjukvaruföretag som fokuserar på KPI: er i dentala kliniker, och föreläser också internationellt inom practice management samt stöttar stora bolag inom effektivisering.

 

PRACTICE MANAGEMENT

6-7 OKTOBER

FREDAG

12.00 – 13.00
13.00 – 17.00
17.00 – 20.00

LÖRDAG

09.00 – 12.00
12.00 – 13.00
13.00 – 15.00

PRIS: 19 500:-

I priset ingår; Kursen, hotellrum, frukost, lunch, fika och 3-rätters middag med vinpaket.

Anmälan:

info@estmgmt.se

Ange namn, antal personer och adress för faktura

OSA senast: Onsdag 13:e september

BOKA NU!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev