Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Stockholm

16 mars 2024

Digital tandvård – Framtidens Tandvård är redan här

Anmäl dig till SACD:s exklusiva kurs ”Unlocking Functional Aesthetics: A Complete Journey into Digital Dentistry” och ta del av framtidens tandvård redan idag. Med Przemek Seweryniak och Ian Buckle i spetsen, erbjuder denna kurs en djupgående inblick i hur digital teknik kan transformera både estetiken och funktionaliteten i ditt arbete. Missa inte denna chans att stå i bräschen för den digitala revolutionen inom tandvården.

I vår kommer den Svenska Akademin för Kosmetisk Tandvård (SACD) att vara värd för en banbrytande kurs med titeln ”Unlocking Functional Aesthetics: A Complete Journey into Digital Dentistry”. Denna kurs är särskilt utformad för yrkesverksamma inom tandvård som är angelägna om att utforska den digitala dimensionen av sitt hantverk och strävar efter att förbättra sin praktik med de senaste teknologierna.

Under en dag fylld med intensiv inlärning, kommer deltagarna att få en omfattande översikt av digitala diagnostiska verktyg, CAD/CAM-systemens roll i moderna kliniker och konsten att skapa estetiska designlösningar digitalt. Kursen kommer att ledas av Przemek Seweryniak, en välkänd dentaltekniker och företagsledare, tillsammans med Ian Buckle, en framstående expert  från Storbritannien.

Varför ska man delta?

Förstå Digitala Verktyg

Kursen ger en detaljerad förståelse för digital skanning, CAD/CAM och 3D-utskrift, och hur dessa tekniker kan integreras i tandvårdstjänster för förbättrade patientresultat.

Estetisk och Funktionell Design

Deltagarna kommer att lära sig hur man skapar restaureringar som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionellt hållbara.

Praktisk Erfarenhet

Med praktiska demonstrationer och verkliga fallstudier kommer kursdeltagarna att få färdigheter och självförtroende att tillämpa sina nyförvärvade kunskaper i sina egna kliniker.

Denna kurs är en unik chans för tandläkare och tandtekniker att hålla sig uppdaterade med den snabba teknologiska utvecklingen inom digital tandvård. Den är en investering i din yrkesmässiga utveckling och ett sätt att säkerställa att din klinik förblir i framkant. Boka din plats idag och ta del av framtiden inom estetisk och funktionell tandvård.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev