Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Göteborg

10 november 2023kl. 09:00 - 16:30

Dr. Ian Buckle – Essential Dentistry Seminar Course

Vill du ta din tandläkarpraktik till en ny dimension av excellens inom både funktionell och estetisk tandvård? Om svaret är ja, då är Dr. Ian Buckles kurser just det du behöver. Erkänd internationellt som en framstående föreläsare och kursgivare, har Dr. Buckle utbildat tusentals tandläkare i att bedriva patientcentrerad tandvård som präglas av biologisk stabilitet, funktionalitet och estetik.

Dr. Buckle var tidigare klinisk direktör för The Dawson Academy i Florida, han är också grundare av Buckle Advanced Dental Care i Storbritannien. Där kombinerar han traditionell tandvårdsfilosofi med de senaste digitala teknikerna och verktygen för att erbjuda sina patienter högkvalitativa lösningar.

Kursinnehållet sträcker sig från grundläggande till avancerade koncept inom komplett tandvård. Du lär dig hur du genomför omfattande undersökningar, tar detaljerade journaler, använder digital fotografi och andra verktyg, och hur du kommunicerar effektivt med både patienter och kollegor. För att säkerställa att du får en praktisk och interaktiv utbildning erbjuder kurserna en kombination av teori, praktiska övningar och genomgång av patientfallMen det som verkligen sätter Dr. Buckles kurser i en klass för sig är det starka fokus på digital tandvård. Du får en hands-on erfarenhet av att använda avancerade digitala verktyg som intraoral scanner, CAD/CAM-teknologi, 3d-printers och CBCT. Allt detta för att kunna skapa personliga och precisa behandlingsplaner för dina patienter.

Denna unika utbildningserfarenhet är möjlig tack vare ett samarbete med Dentanet, en ledande aktör inom tandläkarutbildning i Skandinavien. De har arbetat med Dr. Buckle sedan 2012 och feedbacken har varit överväldigande positiv. Som en extra bonus får du också möjlighet att träffa teammedlemmar från Cosmodent, som är ett svenskt företag som sedan 2020 har fullständigt omfamnat den digitala transformationen inom medicinteknik. De är specialiserade på att skapa skräddarsydda medicintekniska produkter och har särskilt djup expertis inom komplex estetisk och funktionell tandvård.

Om du är intresserad, kan du anmäla dig till en introduktionskurs den 10 november i Göteborg. Det är en perfekt möjlighet att få en inblick i Dr. Buckles undervisningsfilosofi och verktyg.

Missar du denna chans, missar du en verklig möjlighet att omvandla din praktik och karriär.

Besök för mer information och för att anmäla dig

Gör dig redo att bli en mästare inom komplett och digital tandvård!

Källa: Cosmodent i samarbete med Dentanet

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev