Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Göteborg

10 okt - 11 okt 2024

Endodonti i förvandling – Från bakteriejakt till habitatkontroll

Kursen är för dig som är nyfiken på endodonti och undrar hur du kan bedriva förutsägbar och lyckad endodonti. Den introducerar en ny syn på endodonti där krig mot bakterier byts mot eliminering av habitat, och vi går igenom vilka material och metoder som ger bäst resultat.

Du får veta hur endodontin på några få år har utvecklats till ett precisionsarbete där nästan inget är omöjligt. Idag går det att hitta alla kanaler, även i till synes totaloblitere- rade tänder. Det är också möjligt att säkert diagnosticera rotsprickor, rädda tänder med perforationer och ta bort avbrutna filar och ”omöjliga” stift. Misslyckanden blir ovanliga. Med kunskapen från den här kursen får du ett spännande arbete som räcker fram till pensionen.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev