Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Stockholm

3 maj 2024

Hands-on-kurs: Injection Moulding Technique

Information

Att behandla patienter med Injection Moulding Technique är ett fantastiskt sätt att kunna rehabilitera slitna bett och återfå god funktion. Samtidigt är det ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att kunna bidra med högestetiska lösningar. I samarbete med GC och Sebastian Däröste, får du lära dig teorin om förenklade kompositfasader och bettrehabilitering med Injection Moulding Technique samt ta del av praktiska moment.

 

Minimal-invasiv tandvård är här för att stanna!

Minimal-invasiv tandvård har räddat många patienters emalj. Att behandla patienter med Injection Moulding Technique är ett fantastiskt sätt att kunna rehabilitera slitna bett och återfå god funktion. Samtidigt är det ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att kunna bidra med högestetiska lösningar.

Sebastian Däröste är en mycket erfaren tandläkare som efter 7 år av mestadels estetisk tandvård i Oslo numera fokuserar på sin internationella föredragsverksamhet och tandläkarcoachning. Han har en examen från Umeå Universitet, januari 2017, och är certifierad Invisaligntandläkare sedan samma år.

De senaste åren har Sebastian certifierat flera hundra tandläkare internationellt till att behandla sina patienter både med Invisalign Comprehensive och Invisalign Go. I 2023 var han också den tandläkare i Europa som hade gjort flest behandlingar med Smile Architect (Invisaligns nya ortorestorativa behandlingsprogramvara).

Tillsammans med Sebastian bjuds det på rikligt med både teori och hands-on för att få dig trygg på att komma i gång med denna teknik – eller förbättra tekniken om du redan startat!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev