Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Stockholm

7 nov - 8 nov 2024

Intensivkurs ledarskap – Stärk ditt självförtroende i rollen som ledare

Utbildningen syftar till att stärka ditt självförtroende i rollen som ledare. Detta åstadkoms genom en ökad förmåga att förstå och leda dig själv och andra.

Du får en grundläggande inblick i hur du påverkar och påverkas av andra människor, verktyg att hantera konflikter och metoder för effektiv feedback. Vi berör sambandet mellan den gruppdynamik som råder i ett team och kopplingen till ledarskapet samt hur du genom ett situationsanpassat ledarskap kan utveckla både individer och grupper.

Praktiska verktyg blandas med upplevelsebaserade övningar och korta teoriblock.

”Fick förståelse för hur gruppdynamik och olika persontyper fungerar och konkreta tips om hur man kan bemöta människor i olika delar av de processer som sker. Dels som grupp, dels på individnivå. Har alltid förstått att människor är och fungerar olika men under kursen har detta åskådliggjorts på ett förståeligt sätt så att man kan tänka ett steg till innan man bemöter sina medarbetare.” – Tidigare deltagare

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev