Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

1 nov - 6 dec 2024

Logos 2024 Från extraktion till käkbensförankrad protetik – kirurgin och protetiken från A till Ö

Logos är ett efterutbildningsprogram med årliga block med olika odontologiska speci- aliteter för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom Praktikertjänst. Sedan starten 1973 har Logos utbildat över 18 500 deltagare i den senaste forskningen och teknikerna i alla de odontologiska speciali- teterna.

Ta chansen att delta på detta gedigna och mycket uppskattade efterutbildningspro- gram där du håller dig á jour inom odonto- login och samtidigt får tid för erfarenhets- utbyte och nätverkande tillsammans med kollegor.

Eftersom du inte längre binder upp dig på tre år, anmäler du dig i stället ett år i taget. Detta gör att du kan välja det datum och den ort som passar dig bäst.

Målet med kursen

Implantatbehandlingar är ofta multidis- ciplinära och kräver noggrann planering samt kunskap om biologi och biomekanik. Kursen går igenom principerna för både enkla och avancerade implantatfall.

Målet är att ge deltagarna en stabil grund med kirurgisk och protetisk kunskap för att optimera implantatbehandlingar, undvika och hantera eventuella komplikationer. Samt att involvera hela teamet där tand- hygienisten och tandsköterskan är med under hela behandlingen så att patienten känner sig omhändertagen av hela teamet och att alla yrkeskategorier kan ta del av kunskapsutvecklingen.

Detta är kursen för er som jobbar med implantat eller är nyfikna på att börja, oavsett erfarenhetsnivå. Kursen innehåller även en särskild del för olika yrkesprofessioner.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev