Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Stockholm

2 sep - 6 sep 2024

Tandläkarveckan – två veckor systematisk fortbildning i framkant

Tandläkarförbundet strävar mot att du ska fortsätta hålla dig på topp i din profession. I kurskonceptet Tandläkarveckan har vi samlat de bästa föreläsarna som förmedlar det senaste inom sitt område. Genom att delta i Tandläkarveckan får du dig ett smörgåsbord av kunskap. Tandläkarveckan omfattar 2 x 5 dagar och genomförs alltid v. 36. För att få certifikat för avklarad utbildning ska båda veckorna vara genomförda.

BLOCK BLÅ | Vecka 36 är det åter dags för Block Blå av Tandläkarveckan. Under veckan kommer vi titta på nationella riktlinjer och evidens mixat med beprövad erfarenhet – idag, imorgon och i framtiden. Föreläsare som kommer delta representerar sina ämneskunskaper i protetik, bettfysiologi, endodonti, farmakologi, gerodonti och kirurgi. En ny systematisk fortbildning i toppklass väntar på dig!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev