Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Göteborg, Hotel Riverton

4 sep - 8 sep 2023kl. 09:00 - 17:00

Tandläkarveckan

Tandläkarförbundet strävar mot att du ska fortsätta hålla dig på topp i din profession. I kurskonceptet Tandläkarveckan har vi samlat de bästa föreläsarna som förmedlar det senaste inom sitt område. Genom att delta i Tandläkarveckan får du dig ett smörgåsbord av kunskap.

Tandläkarveckan omfattar 2 x 5 dagar och genomförs alltid v. 36. För att få certifikat för avklarad utbildning ska båda veckorna vara genomförda.

BLOCK GUL | I september 2023 är det åter dags för Block Gul av Tandläkarveckan. Du kan redan nu göra en intresseanmälan! Under veckan kommer vi titta på nationella riktlinjer och evidens mixat med beprövad erfarenhet – idag, imorgon och i framtiden. Nedan syns föreläsarna som deltar med sina ämneskunskaper i oral medicin, implantatprotetik, oral radiologi, kariologi, pedodonti, ortodonti och parodontologi. En ny systematisk fortbildning i toppklass väntar på dig!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev