Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Omvärld

22 november 2010

1-0 till Tandtrollen vs Tandvården

Godisföretaget Bubs Godis tog nyligen hem priset som årets marknadsförare i Jönköping i konkurrens med Folktandvården (som var på godisavvänjningskurs på Odontologiska Riksstämman i Göteborg).

Nederlaget för tandvårdsteamet blev ”svidande” och gjorde säkert ”ont” för alla i personalen som länge kämpat hårt mot det ökade godisätandet den senaste tiden.

Revansch går på hemmaplan i kliniken där godisätarna får ”gapa stort”!

se: www.jonkopingsgalan.se ››

____________

Marknadsföreningen i Jönköping delar ut priset till det företag, organisation, förening eller person i Jönköpings län som varit bäst på att marknadsföra sig under året. Det kan handla om en liten eller stor kreativ insats som lett till en framträdande marknadsföring.  De tre nominerade till årets marknadsförare var:

Folktandvården
Konkurrensen på tandvårdsmarknaden har ökat de senaste åren. Genom lanseringen av kampanjen Frisktandvård har Folktandvården fått fler kunder/patienter men också stärkt sitt eget varumärke. Ett gediget informations- och marknadsföringsarbete har gett resultat i form av fler leenden i Jönköpings län.

Folktandvrden_frisktandvrd_400

Bubs Godis
Är du också ett fan till Hallonlakritsskallen? Du är i gott sällskap – den rödsvarta godingen från Torsvik har fler än 200 000 Facebookfans i 20 länder världen över. Den medvetna satsningen på sociala medier har gjort Hallonlakritsskallen till ett fenomen – och har gett Bubs över 500 nya återförsäljare bara under år 2010.

Popadelica
För femte året i rad genomfördes Popadelica i Huskvarna Folkets Park. Genom att satsa på nya medier, traditionellt PR-arbete och, inte minst, fingertoppskänsla i artistbokningarna har Popadelica byggt en tät relation med målgruppen – publiken. Antalet besökare ökade i år med drygt 40% och Popadelica har en stabil grund inför framtida festivaler.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev