Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

20 oktober 2014

3M lanserar smart sekretessfilter för ökad patientsäkerhet

Produktnyhet: Sekretessfiltrena har en mikrolamellteknik som skyddar känslig information för nyfikna blickar förutom för användaren som befinner sig rakt framför skärmen. Filtren är tillverkade av flexibel och slittålig film och är utformade för att enkelt monteras på alla typer av LCD-bildskärmar och laptops.

Sekretessfilter för datorer, pekskärmar och mobiler som kan används både privat och professionellt och är en kostnadseffektiv försäkring för att sekretessbelagd data inte lämnas till otillbörlig part. PF21.6W and PF22.0W rgb

– Vi har uppmärksammat behovet av ett pålitligt och enkelt säkerhetssystem för dentalmarknaden och nu finns produkterna listade på de flesta inköpskanaler som dentalmarknaden använder. Med en liten investering så står klinikerna bra rustade inför framtiden, säger Albin Wahlstrand.

3M tillverkar mer än 2 000 dentalprodukter till tandvården för att förbättra den orala hälsan världen runt. Förutom produkter för estetisk tandvård och dental utrustning erbjuder nu 3M även särskilda Sekretessfilter för bättre datasäkerhet inom tandvården.

– 3M har funnits på den dentala marknaden i snart 60 år. Hela tiden i front med nya produkter till tandläkare och tandtekniker, så det känns naturligt att utveckla vårt produkterbjudande, säger Albin Wahlstrand, försäljningschef på 3M med ansvar för dentala produkter.  

Mer information om produkterna: Albin Wahlstrand, försäljningschef, 3M med ansvar för dentala produkter. Tel: +46 8 92 21 00, mail: albin.wahlstrand@mmm.com

Produkten Dont´t share visas även i 3M;s monter på Swedental

Länkar:

www.dontshare.se

www.facebook.com/dontsharescreens

www.solutions.3msverige.se www.linkedin.com/groups/Dontshare

 

Källa: 3M

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev