Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Agnetha Bartoll, Folktandvården Region Jönköpings län nominerad till Årets Brobyggare

I december 2022 fick alla medarbetare på Jönköping University (JU) chansen att nominera kandidater till priset Årets Brobyggare som kommer delas ut på Jönköpingsgalan den 25 mars 2023. Agnetha Bartoll, Folktandvården Region Jönköpings län är en av de nominerade till Årets Brobyggare.

Agnetha Bartoll är starkt bidragande till den nära samverkan som finns mellan Region Jönköpings län och Jönköping University. Denna samverkan har bland annat mynnat ut i en helt ny typ av tjänst på JU; eftertraktade kombinationstjänster som gör det möjligt att bedriva forskning inom akademin och samtidigt arbeta kliniskt inom regionen. Agnethas glöd och geist har medverkat till arbetet med att utveckla en centrumbildning inom odontologi och oral hälsa, med sikte på en framtida tandläkarutbildning i Jönköping.

Agnetha Bartoll, Folktandvården Region Jönköpings län

Agnetha Bartoll, Folktandvården Region Jönköpings län

Källa: Jönköping University

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev