Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Albin Wahlstrand ny Managing Director för Neoss Norden AB

Albin Wahlstrand blir ny Managing Director för Neoss nordiska organisationen, som ligger i Göteborg fr o.m. den 1 september 2022. Albin adderar det starka affärsledarskap som krävs för att säkerställa Neoss Groups fortsatta tillväxt och kommersialisering av den expanderande produktportföljen i Norden.

’- Albin tar med sig en stark erfarenhet från tandvårdsbranschen, vilket jag är säker på kommer att vara en stor tillgång för Neoss. Hans erfarenhet inom den digitala tandvårdsverksamheten kommer att vara nyckeln till den fortsatta uppbyggnaden av vår digitala portfölj och tillväxt i Norden, säger Robert Gottlander, CEO och koncernchef för Neoss Group

Albin har över 20 års erfarenhet inom dentalindustrin och har arbetat med alla aspekter av dentalportföljen med försäljning, produktledning och affärsutveckling. Senast med affärsutveckling för Align Technology i Norden av Invisalign och iTero, samt med ett särskilt fokus på Tandvårdsorganisationen.

’- Jag är väldigt glad och exalterad över att börja på Neoss och fortsätta bygga Neoss framgång i Norden med det utmärkta teamet på plats. Jag ser fram emot resan med Neoss och att leda Neoss in i framtiden med ett starkt kundfokus med ett förenklat förhållningssätt till marknaden, både med vår produktportfölj och med digitaliseringen av arbetsflödena. Jag är verkligen glad att Neoss gav mig denna möjlighet och ser fram emot att träffa våra nordiska kunder.

Albin Wahlstrand, Managing Director Neoss Norden AB

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev