Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

3 juni 2014

Alla tandläkare på ett ställe

Tandläkare.se är en ny söktjänst som innehåller alla Sveriges tandläkare. Syftet är att dels göra det enkelt för privatpersoner att hitta och kontakta sin tandläkare, och dels att erbjuda en söktjänst till tandläkare som vill få nya kunder.

Tandläkare.se presenterar sig som den enda renodlade söktjänsten för tandvård på nätet.

–      Majoriteten av de som letar efter en ny tandläkare söker idag på Google. Därför är det viktigt att synas högt upp och visa sitt varumärke och vad mottagningen kan erbjuda, säger Daniel Carlman, VD för Tandläkare.se.

–      För den som söker på tandläkare på Google är Tandläkare.se den söktjänst som kommer högst upp. Där kan kunder söka, jämföra och boka sin tandläkare online. Tjänsten är dessutom geografiskt styrd så kunder i ett visst område kommer att få upp de lokala tandläkarpraktikerna först, fortsätter Daniel.

Tjänsten lanserades under hösten 2013 och listar automatiskt alla tandläkare i Sverige med en s k basprofil. Därutöver erbjuds alternativ för de som vill betala för att synas bättre eller vill ansluta sig till bokningsfunktionen. Tandläkare.se hjälper också till med att placera mottagningens egen hemsida  högre på Google.

Bokningsfunktion

Förutom onlineexponering erbjuder Tandläkare.se en bokningsfunktion. Kunden skriver in sina uppgifter och vad de önskar ha hjälp med. Sedan skickas detta i ett email, vilket gör att mottagningen kan svara när det finns tid. Kontrollen i tidsbokningen finns alltid hos tandläkaren.

Både privata kliniker och landsting

Ett hundratal privata kliniker och många landsting är idag betalkunder på Tandläkare.se. Folktandvården Stockholm har anslutit sig till Tandläkare.se för att nå ut till fler kunder och samtidigt avlasta receptionerna på sina 78 mottagningar i Stockholmsområdet. Hittills har Ftv Stockholm fått fler än 2000 bokningar till sina kliniker via tjänsten.

 

Företaget bakom söktjänsten Tandläkare.se är det svenska företaget Healthcare Media Sweden AB. Företaget specialiserar sig på att bygga söktjänster och hjälper företag inom hälsa och sjukvård att få fler kunder och synas bättre på webben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev