Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

10 september 2010

Anders Molander ny chef för Forskning och utbildning i Gbg

Den nya tandvårdschefen för Forskning och utbildning inom Folktandvården heter Anders Molander. Han har lång erfarenhet av att arbeta med samverkansfrågor mellan Folktandvården och institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin.

Anders Molander blir därmed chef för grundutbildningsklinikerna, Folktandvårdens Forskningscentrum och för Odontologiskt kompetenscentrum. Han tillträdde den 1 september.

Folktandvården i Västra Götaland bedriver forskning i nära samarbete med institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet. I dag pågår ett trettiotal kliniska forskningsprojekt runt om i regionen. I samverkan bedrivs grundutbildningar och ST/PG-utbildningar på regionens kliniker.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev