Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

5 september 2012

Ann-Christine Larsson-Bolle ny kvalitetsansvarig på Praktikertjänsts affärsområde Tandvård

Ny kvalitetsansvarig på Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är tandläkare Ann-Christine Larsson-Bolle, som tillträdde den 4 september. Hon efterträder Lars Svärd och kommer att förutom de rena kvalitetsfrågorna också arbeta aktivt med Praktikertjänsts reklamationsnämnd PRN.

Ann-Christine har under många år drivit en mottagning i Praktikertjänsts regi i Solna tillsammans med sin make Per Bolle, men hon kommer nu att helt ägna sig åt kvalitetsarbetet inom affärsområde Tandvård centralt.

Innan hon började arbeta privat var hon verksam som allmäntandläkare och klinikchef i bl a Trondheim. Sin utbildning fick hon på Tandläkarhögskolan på Karolinska Institutet i Stockholm. Det har också alltid varit viktigt med efterutbildning för Ann-Christine, som har gått många kurser i exempelvis tandvårdsteamledning, modernt ledarskap och rättsodontologi.

IMG_1590_webben

– Det är med både förtjusning och stor ödmjukhet som jag tar över i rollen som kvalitetsanvarig. Jag kommer att göra mitt yttersta i detta spännande och viktiga jobb, säger Ann-Christine Larsson-Bolle.

Källa: PTJ

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev