Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ännu en bokningstjänst på nätet

Tidigare har vi berättat i artiklar på Dental24 om www.1177.se och om www.vården.se. Nu dyker det upp nya söktjänster på nätet. En i raden av nya tjänster är www.bokavard.se.

Denna nya tjänst är främst en boknings- och betaltjänst och inte en komplett förteckning av olika vårdgivare. www.bokavard.se är snarare en marknadsplats för de kliniker som vill betala för att finnas med här, vara sökbara och möjliggöra bokningar via nätet. I nuläget är endast ett begränsat antal tandläkare och tandhygienister med, framförallt från Stockholmregionen.

Liksom på t.ex. www.1177.se finns även här möjlighet att ange priser för olika standard-behandlingar.

 

Många nya möjligheter – det kan bli dyrt!

Andra söktjänster eller annonsmöjligheter är t.ex. Google-annonser, www.hitta.se, www.gulasidorna.se, www.tandblekninggöteborg.se, www.dina-tandlakare.se och www.soktandvard.se.

Det kommer således många nya möjligheter för tandvården att synas på nätet. Skall man vara med på alla dessa ställen och annonsera kan det bli ganska kostsamt för kliniken. Ett relativt billigt och enkelt sätt är därför att gå med i HSA-registret, en nationell databas för alla vårdgivare. Då kommer kliniken automatiskt med i de största och vanligaste sökmotorerna utan extra kostnad.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev