Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagare/verksamhet

14 december 2012

Äntligen offentlig upphandling!

Vem hoppar högt av glädje när offentlig upphandling kommer på tal? Den som har tagit del av Per Werlings bästa upphandlingsknep kan ha större chans att se fram emot processen.

Författaren Per Werling beskriver sig själv som lite av en nörd. Han har nämligen mäktat med att författat ett uppslagsverk om offentlig upphandling. I boken Offentlig upphandling från A till Ö har han samlat över 1 100 upphandlingsknep, relevanta rättsfall och guider till hela upphandlingsprocessen.

Boken riktar sig till alla personer som snabbt behöver sätta sig in i begrepp och termer som används i offentlig upphandling. Den vänder sig också till personer som vill veta hur man läser förfrågningsunderlag, skriver anbud, överprövar och vinner fler uppdrag gentemot offentlig sektor. Även personer som som skapar förfrågningsunderlag, utvärderar, tilldelar och tecknar kontrakt kan ha nytta av att bläddra. Tanken är att uppslagsverket ska användas som en hjälp när du själv inte orkar hålla alla begrepp och procedurer i minnet.

upphandling!

Boken ges ut av Liber. Köp den här ››

Källa: KvaltetsMagasinet

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev