Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

2 december 2014

ApoEx årets Supergasell 2014 

FÖRETAGSNYTT: Med en tillväxt på 1641 procent på tre år tog apoteksbolaget ApoEx hem den prestigefulla utmärkelsen Årets Supergasell 2014. Priset delas årligen ut av Dagens Industri till det företag i Sverige som har haft störst tillväxt de senaste tre åren.

– Vi har vågat utmana befintliga strukturer i den tidigare hårt reglerade och traditionella apoteksbranschen. Med nytänkande och modern teknik kan vi underlätta våra kunders verksamheter genom att erbjuda nya förenklande tjänster som saknades i branschen tidigare, säger Jens Berlips, VD på ApoEx.
ApoEx grundades år 2009 av bröderna Jens och John Patrick Berlips och på bara några år har de lyckats skapa ett företag med en omsättning på 1,5 miljarder och 100 anställda. Den enorma tillväxten på 1641 procent gör dem till vinnare av årets Supergasell.
– Vi jobbar alltid nära våra kunder med personliga möten och nära dialog för att förstå deras behov och önskemål. Utifrån det tar vi sedan fram tjänster som ska förenkla och förbättra det dagliga arbetet. Som tidigare läkare har jag ett stort engagemang för att skapa värde i vården genom att effektivisera verksamheterna, säger John Patrik Berlips, Operativ chef på ApoEx.
Den största kunden är Stockholms Läns Landsting som ApoEx vann i en upphandling år 2011. ApoEx vision är att erbjuda helhetstjänster för vården såväl i Sverige som internationellt.
.
Om ApoEx 
ApoEx är ett apoteksbolag som erbjuder vårdföretag tjänster inom distribution av läkemedel och förbrukningsmaterial samt IT-tjänster. ApoEx grundades av bröderna John Patrick och Jens Berlips 2009. John Patrick har en bakgrund som läkare och Jens har arbetat inom finans- och IT-sektorn.

DSCN1823

Källa: ApoEx

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev