Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

3 maj 2011

App för att bekämpa tandtroll

Nu finns det en app som lär barn att bekämpa tandtroll och elaka bakterier. Man får också lära sig att göra rent sår innan man sätter på plåster.

 

Recension SR P3

Från svenska utvecklarna Toca Boca kommer Toca Doctor – ett litet doktorspel till iPad och iPhone. Precis som det låter är det en doktorsimulator anpassad för barn. Laga ett brutet ben, sätt på ett plåster eller elminera tandtroll. Med enkel och intuitiv kontroll så är Toca Doctor både lättillgängligt och roligt. Det känns lika mycket som ett spel som lek och lyckas med att hålla både barnets och förälderns intresse uppe. Toca Doctor ramlar inte in i det överpedagogiskt korrekta fack där barnspel lätt hamnar – utan är lika mycket lek som det är lär.

8 av 10

Lyssna på recension >>

Läs/se mer ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev