Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

1 april 2019

Aqua Dental lanserar unik meriteringstjänst

Aqua Dental växer ytterligare och nu öppnar tandvårdskedjan upp för en ny meriteringstjänst inom ortodonti. Aqua Dental har länge arbetat för att bli Sveriges största privata aktör inom tandreglering för vuxna, ett mål de nu har nått. Nästa steg i utvecklingen av organisationen är att öppna upp för en meriteringstjänst inom ortodonti.

Du som arbetar som allmäntandläkare och drömmer om att en dag arbeta inom ortodonti har nu möjlighet att söka till den meriterande tjänstgöringen hos tandvårdskedjan.

— Eftersom vi vill vara med och forma framtidens tandvård är det här ett steg i rätt riktning. Det glädjer mig att vi är den attraktiva arbetsplats vi siktar på att vara och att vi öppnar upp fler möjligheter, både för våra anställda men också för personer som kanske är nyfikna på vår verksamhet, säger André Wikholm, ortodontist på Aqua Dental.

Inom Aqua Dentals ortodontiverksamhet arbetar nio ortodontister och fem ortodontiassistenter, vilka du som tjänstgör kommer att arbeta nära. Två av specialisterna, Anette Fransson och Mats Larsson, arbetar som Senior Advisors för att leda arbetslaget genom ett effektiv arbetssätt med högsta kvalitet på arbetet. De båda har examinerat en stor del av Sveriges verksamma ortodontister. Tjänsten som meriterande tandläkare innebär att du arbetar 50% på Aqua Dentals ortodontiverksamhet och 50% tjänstgör du inom företagets allmäntandvård. De kvalifikationer som efterfrågas är att du har arbetat som tandläkare i minst fyra år samt har en svensk tandläkarlegitimation.

Kontakt: Rikard Virta, rikard.virta@aquadental.se

Tjänsten hittar du här >>

Källa: Aqua Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev