Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

28 augusti 2017

Aqua Dental och Stockholm Dental Group går ihop i Stockholm och Göteborg

Aqua Dental Stockholm Dental Group. Båda bolagen är delägare av tandläkarkedjan och alla kliniker kommer att gå under namnet Aqua Dental.

Stockholm Dental Group grundades av Eva Malmberg Reznik och Christina Efstratiadou 2005. De öppnade sin första klinik i Mörby Centrum, med målsättningen att ta ett helhetsansvar för patienterna genom att ha specialister på plats istället för att patienterna skulle behöva åka till olika ställen. 2011 öppnades nästa klinik i Sollentuna Centrum och 2014 växte Stockholm Dental Group med ytterligare en klinik i Nacka Forum. Dessa tre kliniker är några av Sveriges modernaste och här arbetar tandläkare med olika inriktningar och ett antal specialisttandläkare.

Aqua Dental är i en expansiv fas och har som målsättning att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet. Då Aqua Dental erbjuder en arbetsplats där specialister arbetar sida vid sida med varandra och allmäntandläkare sker en ständig kompetensutveckling. Tandvårdskedjan har ett 20-tal specialisttandläkare inom samtliga specialistområden. För patienterna innebär det erfaren och kompetent personal och högkvalitativa behandlingar.

Efter sammanslagningen har Aqua Dental nu tio kliniker med ett 80-tal behandlingsrum. I närtid kommer bolagen att konsolideras och ta fram gemensamma rutiner och processer.

 

Källa: Pressmeddelande Aqua Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev