Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Barnspecialisttandvården Kronan expanderar verksamheten och bygger ny klinik

Barnspecialisttandvården Kronan expanderar verksamheten och flyttade i slutet av mars in i nya större lokaler i centrala Sundbyberg. Den nya kliniken är på 450 kvm och kommer att ha nio behandlingsrum helt anpassade för pedodonti (specialiserad barn- och ungdomstandvård). Expansionen innebär även en utökad narkosverksamhet på kliniken.

 – Vi är otroligt glada för det förtroende vi har från både patienter och remitterande tandläkare och läkare. Antalet remisser har ökat markant under de senaste åren och investeringen i dessa nya lokaler innebär att vi kan fortsätta att utveckla verksamheten och erbjuda högkvalitativ specialisttandvård samtidigt som vi minimerar väntetiden för våra patienter, säger Linda Rosén, grundare och verksamhetschef. Vidare är vi väldigt glada att kunna erbjuda en utökad narkostandvård vilket är en viktig del i den behandling vi erbjuder. Detta är särskilt viktigt med tanke på den stora del kirurgi vi utför på barn och ungdomar, men även för gravt tandvårdsrädda barn med stora behandlingsbehov samt för barn i behov av särskilt stöd.

Den nya kliniken ligger på Landsvägen 39 i Sundbyberg och är lätt att nå för patienter från hela länet via tunnelbana, buss, spårvagn, pendeltåg, fjärrtåg och bil. Invigningen av lokalerna skedde den 31 mars 2021.

För mer information, vänligen kontakta Linda Rosén på telefon 08 – 207 804 eller via e-post på linda.rosen(at)btvkronan.se

Källa: Barnspecialisttandvården Kronan

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev