Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

28 oktober 2010

Bli proffs på att delta på mässor och konferenser

Snart dags för Swedental och riksstämman i Göteborg. För många är detta avbrott från vardagen och en kul, nyttig och lärorik upplevelse. Men se till att du får ut det mesta av din tid.

Lämna inget viktigt åt slumpen.
Läs igenom programmet och utställningskatalogen, om möjligt redan på hemmaplan. Missa inte heller senaste informationen/erbjudanden på nätet. Dental24 kan vara ett tips!

Sätt upp mål
Sätt upp mål och planera din egen och eventuellt medföljande teams uppgifter. Vad vill ni utveckla i just er klinik? Gör en lista!

Det är lätt att fångas på dagtid av gamla vänner och trevliga kollegor. Låt inte det styra dina planer allt för mycket. Social kan man ju vara på kvällen!

Stäck på benen och ta på dig bekväma skor.
Varva teori och föreläsningar med besök på mässgolvet där du kan klämma och känna på produkter samt träffa många kunniga representanter. Här finns inte bara dina vanliga kontakter utan även andra sakkunniga produktspecialister och företagsledare på plats.
Boka gärna tid i förväg då det kan bli ont om tid för många. Hur många gånger har man inte varit intresserad av något men all personal i montern har varit upptagen, och bara gått vidare? Du kanske missar något? Boka tid med leverantör här!

Fynda!
Många utställare anstränger sig lite extra dessa dagar. Du kan säkert fynda!

Ta en paus mejla eller surfa
Behöver du kolla upp eller uträtta något på nätet när du är på Swedental är du välkommen till Dental24;s interntcafé. Där kan då ta en paus, mejla, skriva ut något viktigt dokument, etc.
Välkommen, vi finns vid Service Center, längst bak mellan B och C-hallen

Var social och umgås med dina kollegor
Se till att du och dina kollegor har kul även på kvällen. Det finns massor av trevliga aktiviteter och ställen att besöka i Göteborg. För Dental24;s läsare arrangeras t.ex. ett Mingelparty med Janne Schaffer på Brewhouse på fredag kväll, bara ett stenkast ifrån mässan. Just nu finns det bara ett begränsat antal platser kvar till buffén som startar kl. 18:30, men vill du komma på efterinsläppet och komma direkt till uppträdandet kl. 21:00, så ordnar vi det till reducerat pris. Biljetter finner du här ››

97%* upplever Svenska Mässan och Göteborg som en trevlig evenemangsstad så passa på när du ändå är på plats. Här finner du vad som händer på stan just denna helg!

Här finner du vad du söker!
Övrig information om Swedental och Riksstämman

Gör ditt besök till ett oförglömligt minne!

Per Ahlberg/Dental24››

* 57% uppgav mycket bra, 40% bra och övriga 3% gav godkänt 2007. Källa: Detector Market Research

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev