Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Boknytt

17 maj 2017

Bok om Protetik för tandsköterskor

Tandsköterskan Hannah Sjöholm har nyligen släppt en ny bok om Protetik för tandsköterskor och övriga i teamet. Boken har ett rikt bildmaterial och tar upp allt ifrån protetiska konstruktioner och avtryck till provisorieframställning och inslipning.

’- Den  här boken riktar sig i första hand till dig som är tandsköterska. När jag själv gick utbildningen tyckte jag att det saknades studiematerial i protetik så jag satte igång och började spåna på texten och skaffade bildmaterial. Det visade sig räcka till en hel bok. Intresset för boken är redan mycket stort och ett bevis på att den här typen av material verkligen behövs i vardagen på kliniken, berättar Hannah Sjäholm.

Hannah Sjöholm erbjuder även en heldags föreläsning med utgångspunkt från boken. Hon har också skapat en serie informationsfoldrar på olika teman för patienter som planerar eller har genomgått en viss behandling.

Boken kan beställas genom protetikkurs@gmail.com, pris 195 kr inkl moms (frakt tillkommer).

Kompletterande kurs bokas via protetikkurs@gmail.com eller
0709 151170.

 

 

Läs en intervju med Hannah Sjöholm på Tandsköterskan.net

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev