Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ledarskap

21 juni 2011

Boktips: Det lilla extra

Vad driver oss att prestera ”det lilla extra” på arbetet? Vad är det som skiljer en motiverad och engagerad medarbetare från en tvångsmässig arbetsnarkoman? Det kan du läsa mer om i den här boken.

I Det lilla extra! beskriver författaren Ulrika Lundberg vilka drivkrafter och deras betydelse för motivation och prestation i arbetet, men också deras betydelse för hälsa och ohälsa, främst i form av utbrändhet och utmattning.

 

detlillaextra

Författaren tipsar om hur man i dagens allt tuffare arbetsklimat kan hantera olika drivkrafter så att de inte blir till hinder utan en möjlighet till vidareutveckling.
Ulrika Lundberg är fil.dr i psykologi. Det lilla extra sammanfattar hennes erfarenheter från ett decennium av forskning och undervisning inom områdena stress och utbrändhet, arbetslivsrehabilitering, personalvetenskap samt engagemang och hälsosamma organisationer.

Recension: Kvalitetsmagazinet.se ››

Köp boken här ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev